KI AZ A JÉZUS?

Valaki, aki több mint 2000 éve élt. Valóban, de mi lenne, ha ma is élne? Valószínűleg olyan lenne, mint te és én. Miért? Nos, a hatóságok nem igazán szerették, a gyülekezet azt gondolta, hogy különc. Kevés barátja volt, és az a kevés is gyakran cserbenhagyta. Képmutatók üldözték, a vallásosak megvetették. Csak a bűnösök és a hétköznapi emberek néztek fel rá. Ha Jézus ma is élne, valószínűleg eljönne hozzánk, és elmondaná: Isten szeret bennünket.

MEG TUDJA VÁLTOZTATNI AZ ÉLETED.

Jézus tudja, hogy mindenki bűnös, és hogy a bűn büntetése halál. De annyira szeret bennünket, hogy mindenki helyett átvállalta ezt a büntetést, aki elfogadja. A Bibliában, János 3. fejezetének 16 versében is olvassuk: “Mert úgy szerette Isten a világot, hogy egyszülött Fiát adta, hogy aki hisz őbenne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.”

Az egyetlen dolog, amit a megváltásodért tehetsz az, hogy hiszel benne. A benne való hittel új esélyt, tiszta lapot kapsz. Kiváló lehetőség ez a mostani arra, hogy egy új életet, Jézus vezetését és reményteljes jövőt nyerj.