Kedves érdeklődő Barátunk, Testvérünk!

A motorozás életforma – ahogy a Krisztus követése is az. Mindkettőt szenvedélyesen szeretjük. S e kettő találkozásából született meg a misszió egy olyan formája, amelyen keresztül mi, “motoros keresztények”, elérhetjük azokat, akiknek a motorozás fontos, hogy bemutathassuk számukra azt a Jézus Krisztust, akinek ők fontosak.

A CMA nemzetközi szolgálata – s ebben mi magunk is – sokféle módon igyekszik szolgálni Urunkat, és vele együtt embertársainkat. Ezt a szolgálatot mutatja be az alábbi videó is – kérjük, nézd meg, ismerj meg bennünket ezen keresztül is!

Amikor támogatásodért fordulunk hozzád, azt nem magunknak kérjük. Sokkal inkább arra kérünk és szeretnénk lehetőséget adni, hogy támogass Te is velünk együtt nemes célokat! Mi vállaljuk, hogy motorjainkra ülve elmegyünk a szegények és árvák, a foglyok és rászorulók közé, bátorítást, vigasztalást, evangéliumot hirdetni nekik, és elvisszük az összegyűlt adományokat, vagy építünk abból lakó- vagy közösségi házat, amire épp szükség van.

Minden év tavaszán kezdetét veszi a Riding for the Son nevű kampányunk, amelynek keretében egyrészt gyülekezeteket látogatunk meg, ahol bizonyságot teszünk a bennünket megváltó Krisztusról – másrészt szolgálunk azok felé, akiknek szükségük van a segítségünkre. Ezekről a missziós célokról be fogunk számolni a honlapunkon is, és ehhez keresünk társakat, támogatókat – talán éppen a Te személyedben!

Ha szeretnél többet tudni a missziós szolgálatunkról, ha szívesen látnád Krisztus motoros különítményének szolgálatát közösségedben, vagy ha csatlakoznál hozzánk a szívünkre helyezett missziós célok megvalósításában, kérjük írj nekünk, és a lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot.

KÖSZÖNJÜK!

  Név

  Email cím

  Telefonszám

  Miben állhatunk szolgálatodra?
  Szeretnék többet megtudni a CMA Hungary szolgálatárólSzívesen meghívnám szolgáló csapatotokat a gyülekezetünkbe, közösségünkbeSzeretném támogatni a missziós céljaitokat

  Van-e bármilyen kérésed vagy üzeneted?